AGENDA DEL MES

CALENDARIO DEL GRUPO ACTIVIDADES DIVERSAS

Quieres saber todas las actividades y eventos del Grupo Actividades Diversas? Consulta diariamente nuestro calendario, allí encontrarás t...

Actividades Gratuitas en Barcelona

En Barcelona y su área metropolitana contamos con un montón de actividades que podemos hacer acompañados, o no, de nuestros peques. En esta sección os iremos aportando ideas gratuitas, para que salir de casa no tenga que ir siempre relacionado con un alto coste económico.

Por otro lado, y por si no lo sabéis, en Actividades Diversas nos gusta relacionarnos con la gente, hacer nuevas amistades y pasarlo bien en compañía. Por eso os invitamos a que si una actividad os interesa y queréis acudir en grupo, nos lo comuniquéis  contactando mediante el formulario e intentaremos formar un grupito , si hay más gente interesada.

Ahora sí os explicamos un montón de actividades y eventos con coste 0.

MUSEOS GRATUTITOS LOS DOMINGOS POR LA TARDE. (Click)



Muchos de los centros de la ciudad abren gratis a partir de las 15 h
Las tardes de domingo en Barcelona no volverán a ser aburridas. Cada semana podemos visitar un museo diferente gracias a la campaña que nos propone un Plan B. La mayor parte de los centros de titularidad municipal abren puertas de forma gratuita cada domingo a partir de las 15 h. Una oportunidad para descubrir todo el patrimonio museístico de la ciudad de ámbitos tan diversos como la historia, la ciencia o la música; u otros planes relacionados con el patrimonio monumental de edificios tan carismáticos como el Monasterio de Pedralbes o el Castillo de Montjuïc.
Entre los museos que forman parte del plan gratis de cada domingo encontramos el CCCB, el Museo de las Culturas del Mundo, el Museo del Diseño de Barcelona, ​ o el MUHBA en sus diferentes sedes de la Plaza del Rey, la Vía Sepulcral Romana o el Call.
También podremos entrar gratis en el Museo Etnológico de Barcelona, ​​el Museo Frederic Marès, el Museo Marítimo de Barcelona, ​ el Museo de la Música, o el Museo de Ciencias Naturales (tanto en el Museu Blau como el Jardín Botánico). Consulta la web de cada centro para una explicación detallada de los horarios de apertura.

LLETRA PETITA. 

El plaer de llegir es pot descobrir de ben petit  Per això, les 40 biblioteques de Barcelona ofereixen un ventall ampli i variat d'activitats infantils i per als pares. Us convidem a descobrir-les. En aquest enllaç trovareu les properes activitats programades.



Quines activitats trovareu?

Llibres a escena

Propostes escèniques de petit format, de curta durada (50 minuts), que combi en la narració amb la dramatització i el duport d'objected, titelles o música. 
Cadascuns està pensada per a una franja d'edat. Es fan de dilluns a divendres a totes les biblioteques de la xarxa i en algunes hi col.lboren editorials infantils. Totes les sessions s'acompanyen amb una exposició de llibres relacionats que es poden endur en prèstec. 
De 3 a 9 anys. 

Sac de rondalles

Narració de contes, on l'oralitat té el paper central, despullada d'elements escènics. 
Aquesta activitat es fa a totes les biblioteques de la xarxa. Moltes de les sessions es fan amb la col.laboració de l'Associació de Narradires i Narradors (ANIN)  La furada és de 45 minuts. 
Dins d'aquesta activitat s'inclou Contes a la mà, que són sessiond dirigides a nens de 2 a 4 anys. 
De 3 a 9 anys. 

Aperitius musicals

Audicions didàctiques per introduir la música als infants i ajudar a desenvolupar la seva sensibilitat i creativitat.

Escoltar, cantar, jugar i aprendre són els eixos dels concerts en els quals tant els nens com els seus acompanyants, junt amb els músics, són protagonistes. Es recomanen llibres i música adient per als més menuts i que tenen les biblioteques.

Aquesta activitat es fa els dissabtes a les biblioteques Vapor Vell, Guinardó - M. Rodoreda, Ignasi Iglésias - Can Fabra, Xavier Benguerel, Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte i Camp de l'Arpa-Caterina Albert.

A partir de 3 anys

Tallers de descoberta
Tallers per divulgar, a través dels llibres, diverses àrees de coneixement (medi ambient, art, altres cultures?) d'una manera lúdica i participativa.
Enreda't amb l'acció

Tallers dinàmics sobre llibres per conèixer altres realitats, compartir descobertes i fer lectures que parlen de temes com ara el medi ambient, la música o l'art.

Activitat en què es treballa un llibre durant tres sessions a partir d'accions i tallers participatius entorn dels temes.

Cal inscriure's prèviament.

De 7 a 13 anys.

Aquesta activitat es fa a les biblioteques Jaume Fuster, Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte, Francesca Bonnemaison, Bon Pastor, Poble-sec - Francesc Boix, Barceloneta - La Fraternitat, El Carmel - Juan Marsé, Ignasi Iglésias - Can Fabra, Vila de Gràcia.

El cau dels somnis

Espai per compartir, d'una manera participativa, la màgia de la lectura a través d'una dinamitzadora que introdueix llibres de diversos estils (àlbums il·lustrats, de narrativa, de coneixements...) i proposa diverses activitats: explicació inacabada d'un conte, lectura en veu alta, jocs amb textos...

Després els participants es poden endur en préstec els llibres i se'ls dóna unes fitxes perquè, si volen, deixin el seu comentari o dibuix a la biblioteca.

Cal inscriure's prèviament.

De 7 a 10 anys.

L'activitat es fa un cop al mes a les biblioteques Fort Pienc, Joan Miró i El Carmel - Juan Marsé.

El racó dels pares

Activitats per assessorar els pares i les mares sobre lectures per als fills o per introduir els més petits en el món dels llibres.
Què llegim?

Espai de trobada adreçat a pares, mares i educadors on un especialista en literatura infantil presenta i recomana seleccions temàtiques de llibres sobre aspectes de l'entorn de l'infant (amistat, escola, tolerància, pors...).

L'objectiu és donar eines per transmetre l'interès pels llibres als més petits i explicar la importància de la lectura en el desenvolupament dels infants. També hi ha un espai de consultes per compartir aquesta experiència.

Amb la col·laboració del Consell Català del Llibre per a Infants i Joves i la llibreria Al·lots.

Primeres passes

Projecte que vol familiaritzar els nadons amb el món dels llibres des del primer any de vida. Això es fa a través de diverses propostes molt sensorials que conviden a mirar, tocar i escoltar: espectacles visuals, audicions musicals i contes-tallers. Una proposta que dota les famílies d'un espai de relació amb el llibre i els seus nadons i els dóna eines per continuar aquesta tasca des de casa.

En el marc del projecte " Nascuts per llegir".

De 6 mesos a 3 anys.

Aquesta activitat es fa a les biblioteques

Francesca Bonnemaison, Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte, Les Corts - Miquel Llongueras, Guinardó - Mercè Rodoreda, Jaume Fuster, Nou Barris, Bon Pastor, Ignasi Iglésias - Can Fabra, Xavier Benguerel.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio BIOINDICADORS DEL CANVI CLIMÀTIC. ELS RATPENATS AL PARC DE CAN VIDALET. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de Can Vidalet, Carrer del Molí, 104-106, 08950, Esplugues de Llobregat (ver mapa)






L'activitat dona a conèixer la importància dels ratpenats en el nostre ecosistema i explica per què algunes espècies es consideren bioindicadores. També posa en valor la importància dels parcs urbans en la conservació i el foment de la biodiversitat.

L'activitat consta de dues parts. En primer lloc es fa una xerrada informativa amb projecció de fotografies en què s'explica la importància ecològica dels quiròpters i el seu paper com a limitadors d'insectes, les espècies més comunes, els espais d'hivernada, els llocs de cria, les migracions... A continuació, si l'activitat es desenvolupa al vespre, es passeja pel parc per localitzar ratpenats i, amb un identificador d'ultrasons, se'n determina l'espècie.

L'activitat conté també una variació per a públic d'entitats d'educació en el lleure i famílies amb infants més petits, basada en la descoberta dels ratpenats mitjançant tallers i contes.


Hay que incribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio LA BIODIVERSITAT DEL PARC NOU. ELS OCELLS, ELS INVERTEBRATS I LA VEGETACIÓ DEL PARC. (Click)





Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc Nou, Carrer Carretera Aviació, 08820, El Prat de Llobregat (ver mapa)






Aquesta activitat educativa vol donar a conèixer principalment un dels valors ambientals del parc: la biodiversitat. Els alumnes es transformen en petits naturalistes i descobreixen el parc, la flora i la fauna a través de l'observació, la identificació, la recollida de dades i la interpretació de resultats. Se centra especialment en els ocells i en els invertebrats. Al llarg de l'activitat es fa esment del paper ambiental dels parcs en l'entorn urbà, així com la importància de les nostres accions quotidianes per conservar l'espai.

Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio LA BIODIVERSITAT DEL PARC DE CAN SOLEI I CA L'ARNÚS. (Click)





Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, Carrer de la Seu d'Urgell, 34, 08911, Badalona (ver mapa)







Activitat de descoberta i observació de la vegetació singular del parc i de les espècies de flora i fauna que habiten al jardí de papallones i l'hotel d'insectes. La dinàmica de l'activitat consta de les següents fases:

  1. Coneixem la història del parc i els seus valors ambientals.
  2. Descobrim les plantes singulars del parc: a través del plànol es localitzen diferents arbres d'interès botànic i/o històric i se'n comenten les principals característiques.
  3. Qui viu al jardí de les papallones? A través de claus dicotòmiques senzilles s'identifiquen les principals espècies vegetals i animals (papallones i altres insectes) del jardí.
  4. Què fem per conservar el nostre entorn?
Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio DEPURADORA I CASA DE LES AIGÜES DE MONTCADA I REIXAC. (Click)





Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Casa de les Aigües, Avinguda Ribera, 08110, Montcada i Reixac (ver mapa)






Aquesta visita combinada permet al participant conèixer quines són les diferents fases de depuració de l'aigua per retornar-la al medi en les millors condicions possibles i veure un exemple rellevant del patrimoni modernista i industrial català.

La vista s'inicia a la depuradora on es farà una introducció a l'aula ambiental i seguidament es realitzarà l'itinerari per la instal·lació. Un cop finalitzada la primera part, els participants es dirigiran cap a la Casa de les Aigües, situada a l'altra banda del riu. Es tracta d'un recinte emmurallat i enjardinat que es va construir arrel d'una important sequera al segle XIX per abastir la ciutat de Barcelona a partir de les aigües subterrànies del riu Besòs. Es podrà veure des de les màquines de vapor a la casa del Maquinista, passant per una sala molt significativa a nivell artístic i arquitectònic.

NOTA: No està permès accedir a la instal·lació amb calçat obert i/o de tacó.


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio. BOSCOS DE CIUTAT? L'ECOLOGIA DEL PARC. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Varias localizaciones (ver mapa)





L'activitat dona a conèixer l'ecosistema forestal a través de la descoberta i l'observació del parc. Els alumnes realitzen diverses dinàmiques en grups petits i, equipats amb un kit d'exploració, descobreixen els valors ambientals que ens aporten els parcs d'una manera pràctica i vivencial. Analitzen la intervenció humana en el medi i el seu impacte al llarg del temps.

L'activitat està adaptada als continguts curriculars de cadascun dels cicles educatius de primària.

Inclou activitats prèvies i complementàries per realitzar a l'aula o al parc.


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio DEPURADORA DEL BESÓS I FLORA I FAUNA DE LA DESEMBOCADURA DEL RIU BESOS. (Click)





Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Varias localizaciones (ver mapa)





Durant aquesta visita combinada els participants tindran l'oportunitat de visitar l'EDAR del Besòs i conèixer les singularitats ecològiques, la flora i la fauna de la desembocadura del riu Besòs, la platja i el parc del Litoral. Es fa especial èmfasi en l'observació i identificació de les aus.

L'EDAR dóna servei a 2.800.000 habitants i la desembocadura del riu és un espai sotmès a una alta pressió humana però amb un valor ecològic molt important. Es tracta d'una visita guiada on es fan diferents parades (a més de la visita a la EDAR): observació d'ocells aquàtics, evolució ecològica del delta del Besòs, identificació dels arbustos propis de l'ambient fluvial, la fauna i flora al·lòctona, etc. Els participants podran utilitzar telescopis, binocles i guies identificatives.


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio LA VEGETACIÓ SINGULAR DEL PARC DE TORREBLANCA. (ClicK)





Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de Torreblanca, Ctra. Reial, 163, 08960, Sant Just Desvern (ver mapa)






L'activitat ensenya la importància de la vegetació dels parcs, els arbres singulars i els arbres catalogats d'interès local, a través de la seva localització i identificació mitjançant una senzilla clau dicotòmica.

Consta de tres parts: inicialment es presenta el parc de Torreblanca, la seva història i els seus elements patrimonials. A continuació, els alumnes s'han d'orientar al parc amb el plànol del dossier educatiu que se'ls facilita per localitzar els diversos arbres singulars que observen, toquen i identifiquen.

Així mateix, aprenen les curiositats dels seus usos històrics. Finalment, es posa en valor la importància dels parcs per a les persones i les accions quotidianes que podem fer per preservar-los.


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio AIGUA I BIODIVERSISTAT AL PARC DE CAN ZAM. (Click)





Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de Can Zam, Carrer Víctor Hugo, 70, 08924, Santa Coloma de Gramenet (ver mapa)







Activitat que dóna a conèixer els beneficis ambientals de les zones verdes urbanes, especialment les que tenen aigua (llac, basses...) pel paper clau en la conservació i foment de la biodiversitat animal i vegetal.

A través de diferents dinàmiques pràctiques es dóna a conèixer la història del parc, la vegetació i fauna (ocells, amfibis i rèptils) que hi habiten, el funcionament de les caixes niu i la importància del parc en la connectivitat ecològica amb l'entorn. Els alumnes d'ESO realitzen també una pràctica per calcular l'índex de qualitat del llac naturalitzat de Can Zam i del seu entorn. L'activitat conclou amb una reflexió sobre la incidència de les persones sobre aquest espai i la seva biodiversitat.


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio ELS VALORS DEL PARC DELS PINETONS EN JOC. JUGUES? (Click)




Cuándo:
Del 
al 
Dónde:
Parc dels Pinetons, Avinguda del Mediterrani, 20, 08921, Ripollet (ver mapa)







La dinàmica de l'activitat consisteix en 3 jocs cooperatius i dinàmics, cadascun dels quals té com a objectiu destacar i donar a conèixer un aspecte diferent de l'ecosistema urbà i dels beneficis que ens aporta o bé algunes propostes que podem tenir en compte per tenir actituds que ajudin a conservar-los i millorar-ne el funcionament.

La dinàmica de cada joc és la següent:
  • Primer. Introducció del concepte que es vol treballar i explicació del joc en rotllana.
  • Segon. Desenvolupament del joc.
  • Tercer. Conclusió del que s'ha après al joc, mitjançant el diàleg. A partir del que han pogut experimentar amb el joc, poden treure conclusions relacionades amb els continguts sobre l'ecosistema urbà que els hem transmès.
Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio EL CANVI CLIMÀTIC I METEOROLOGIA AL PARC DE CAN SOLEI I DE CA L'ARNÚS. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, Carrer de la Seu d'Urgell, 34, 08911, Badalona - L'activitat es realitza també a l'aula d'interpretació del parc. (ver mapa)







L'activitat dona a conèixer el fenomen del canvi climàtic a través de l'experimentació i la interpretació de dades i facilita la reflexió sobre el nostre paper per reduir-ne l'impacte. La meteorologia és present al llarg de l'activitat amb la descoberta de la Torre del Rellotge del parc, una antiga estació meteorològica única a Catalunya.

L'activitat consta de quatre parts. En primer lloc s'exposen els diferents impactes ambientals a l'atmosfera. A continuació es realitzen uns experiments relacionats amb el canvi climàtic. Després es visita la Torre del Rellotge i, finalment, es realitza una dinàmica de treball al parc on els alumnes han de preveure com serà la ciutat en un futur tenint en compte els efectes del canvi climàtic.

Tanmateix, es reflexiona sobre els hàbits quotidians per tal d'aprendre com reduir el nostre impacte i descobrir quin és el paper dels parcs urbans en la mitigació del canvi climàtic.


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio EL CONREU DE LA VINYA AL PARC DE LA FONSANTA. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de la Fontsanta, Carrer de Sant Martí de l'Erm, 32, 08970, Sant Joan Despí (ver mapa)






Es tracta d'una activitat de coneixença del món de la vinya amb contingut pràctic i experimental.

L'activitat consta de tres parts: primer s'introdueix la història del parc i del cultiu de la vinya. A continuació s'observen i es toquen els ceps, i es coneixen les diferents parts de la planta.

Es donen a conèixer les eines del camp i s'inicia la part pràctica de les tasques de cultiu segons l'època de l'any: repicar, adobar, espampolar o veremar. Es comenten les plagues i el seu control biològic, així com la fauna associada a la vinya. Per finalitzar es fa un petit tast de productes de la vinya (raïm, panses i most) i es comenten els mètodes d'obtenció d'alguns subproductes, especialment el most.


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio ELS SECRETS DEL CANVI CLIMÀTIC DE CAN RIGAL. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de Can Rigal, Avinguda Albert Bastardas, 23, 08028, Barcelona - Recordeu que podeu escollir el lloc on realitzar l'activitat (ver mapa)







Visita guiada amb diferents dinàmiques incorporades al parc de Can Rigal, on es treballarà el concepte del canvi climàtic lligat al verd urbà. Aquest parc és un exemple clar d'integració de criteris ambientals en la gestió d'un espai públic metropolità a l'aire lliure. També es podrà aprendre quina relació té amb el canvi climàtic, un fenomen d'efecte local amb repercussions globals. Alhora, podreu descobrir com els parcs urbans poden contribuir a la millora ambiental de les ciutats gràcies a la introducció de criteris de sostenibilitat: regulació de l'enllumenat, captació d'energia solar, vegetació mediterrània autòctona, aprofitament d'aigua de pluja, etc.

Les propostes educatives de l'activitat s'adapten segons el nivell educatiu dels participants. L'activitat disposa d'una guia didàctica amb informació i diferents propostes d'activitats per a cada nivell educatiu. 


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio QUI VIU A L'ESTANY? (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Varias localizaciones (ver mapa)





Activitat que dona a conèixer la importància dels punts d'aigua naturalitzats per fomentar la biodiversitat urbana. A través de l'observació i la pràctica, s'identifiquen les característiques de l'aigua i l'entorn que permeten la presència de diferents espècies d'amfibis i invertebrats entre d'altres.

En funció del nivell educatiu i de l'estany, s'identifiquen en viu amfibis, invertebrats i vegetació, es realitzen anàlisis d'aigua o es reprodueixen els cants de les diferents espècies d'amfibis. Es donen a conèixer quines són les causes que posen en perill aquests ecosistemes i què podem fer nosaltres per garantir-ne la qualitat.

Inclou activitats prèvies i complementàries per realitzar a l'aula o al parc


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio FLORA Y FAUNA A LA DESENBOCADRUA DEL RIU BESOS. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc del Litoral (ver mapa)





L'objectiu és donar a conèixer aquest espai sotmès a una alta pressió humana però amb un elevat valor ecològic. Es tracta d'una visita guiada on es desenvolupen diferents activitats: observació d'ocells aquàtics des del pont del tramvia; valoració de la importància del parc del Litoral per a l'avifauna de la desembocadura; reflexió sobre l'evolució ecològica del delta del Besòs; identificació dels arbustos propis de l'ambient fluvial, identificació de fauna i flora autòctona i al·lòctona; observació de la barra de sorra de la desembocadura.

L'activitat finalitza amb la reflexió entorn dels impactes negatius sobre aquest espai, les accions de millora que s'hi han desenvolupat i les accions quotidianes que podem fer per preservar l'entorn. Els participants podran utilitzar telescopis, binocles i guies identificatives.


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio EXPLORADORS DE LA NATURA AL PARC DE LES PALNES. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de les Planes, Carrer Menéndez Pidal, 13, 08905, L'Hospitalet de Llobregat (ver mapa)







Es tracta d'una activitat educativa per conèixer els valors històrics i ambientals del parc i reflexionar entorn de la importància de la implicació de les persones en la conservació de l'entorn. L'activitat es desenvolupa en diversos espais del parc i d'una manera pràctica i experimental es va descobrint la vegetació, els ocells i el paper ambiental dels parcs en l'entorn urbà.

L'activitat té un dossier educatiu per a l'alumne que pauta les diferents dinàmiques de treball i un dossier per al mestre per conèixer els continguts que es tractaran.

Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio LA BIODIVERSITAT DEL PARC DE CAN MERCADER. L'ESTANY, ELS OCELLS I LA VEGETACIÓ SINGULAR. (Click)





Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Parc de Can Mercader, Ctra. de l'Hospitalet, 137, 08940, Cornellà de Llobregat (ver mapa)






L'activitat es realitza al parc de Can Mercader, de Cornellà de Llobregat, un dels parcs històrics de la xarxa de parcs metropolitans. Es tracta d'una activitat educativa per conèixer els valors històrics i ambientals del parc, i reflexionar entorn de la importància de la implicació de les persones en la conservació de l'entorn.

L'activitat es desenvolupa en diversos espais del parc, i d'una manera pràctica i experimental es va descobrint la vegetació catalogada, els ocells, els amfibis de la bassa, les caixes niu i el paper ambiental dels parcs en l'entorn urbà. L'activitat té un dossier educatiu per a l'alumne que pauta les diferents dinàmiques de treball, i un dossier per al mestre per conèixer els continguts que es tracten


Hay que inscribirse previamente.

Del 1 de Septiembre al 31 de Julio DEPURADORA DE GAVA I L'ESPAI NATURAL DE LA MURTA. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:



Varias localizaciones (ver mapa)





Aquesta visita permetrà al participant comprendre quines són les fases i els diferents processos que es duen a terme en una depuradora i el seu paper en el manteniment de la qualitat de l'aigua dels espais naturals propers.

La depuradora de Gavà i Viladecans tracta 64 milions de litres d'aigua al dia. Aquesta instal·lació depura i regenera l'aigua i genera energia per autoabastir-se a partir dels fangs. L'espai natural de la Murtra és un ecosistema que durant molts anys ha estat sotmès a una forta pressió antròpica. La depuració de l'aigua del Llobregat ha permès una millora significativa de la qualitat dels espais naturals, cosa que ha afavorit la presència de flora característica de les zones humides i ofereix zones de refugi i nidificació per a les aus.

NOTA: No està permès accedir a l'EDAR amb calçat obert ni de taló.


Hay que incribirse previamente.

Del 1 de Octubre al 31 de Mayo PEDALS ALS PARCS EN EL PARC DE LA  FONSANTA. (Click)






Cuándo:
Del 
al 
Dónde:
Parc de la Fontsanta i Parc Ciclista del Llobregat, 08970, Sant Joan Despí (ver mapa)







Activitat que permet descobrir els beneficis i serveis ambientals i socials d'un espai verd urbà mentre es fa ús d'un mitjà de transport sostenible: la bicicleta. L'activitat consta de dues parts. Una es desenvolupa al Parc Ciclista del Llobregat, on els participants aprenen el funcionament bàsic de la bicicleta, com fer-hi petites reparacions i fan un circuit d'habilitats.

A continuació, els participants realitzen un itinerari en bicicleta pel parc de la Fontsanta, on es realitzen aturades en diferents llocs d'interès per tractar qüestions relacionades amb la mobilitat sostenible, la salut ambiental, la importància del verd urbà, l'illa de calor, el canvi climàtic, l'aigua, els residus, la biodiversitat, l'agricultura, la història i els canvis en el paisatge.

Hay que incribirse previamente.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja aquí tu comentario.